پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

تعطیلی ۲ کارخانه بزرگ شیرخشک در کشور | ارز شیر خشک به جیب چه کسانی می‌رود؟

  • کد خبر: ۱۸۸۸۶۵
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۲
تعطیلی ۲ کارخانه بزرگ شیرخشک در کشور | ارز شیر خشک به جیب چه کسانی می‌رود؟
سیاست‌های نادرست ارزی سازمان غذا و دارو باعث شد تا دو کارخانه که نصف نیاز شیر خشک در کشور را تأمین می‌کرد به تعطیلی کشیده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، از ابتدای سال جاری بار‌ها تولیدکنندگان شیرخشک نسبت به وجود مشکلات تأمین ارز اظهار نگرانی کردند، معضلی که ادامه آن باعث شد برخی از کارخانه‌ها به حد کافی تولید نکنند؛ بنابراین هرچند مجموع تولید شیرخشک به حد کافی بود، اما برخی از نام‌های تجاری که در بین مردم از محبوبیت بیشتری برخوردار است دچار کمبود شد.
از این رو از ابتدای همین ماه، رئیس سازمان غذا و دارو نسبت به واردات فوریتی شیرخشک دستور داد.

این اتفاق در کنار عدم تخصیص ارز شیرخشک، ضربه بزرگی به تولیدکنندگان داخلی وارد کرد؛ چراکه از یک طرف در نبود ارز با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند و فعالیت خطوط تولید در معرض تهدید قرار دارد و از طرفی دیگر نیز آن‌ها بخشی از بازار خود را با واردات از دست خواهند داد.

رئیس انجمن شیرخشک کشور در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص تبعات سیاست‌های ارزی نادرست در تولید شیرخشک گفت: ۲۰سال در تولید شیرخشک اطفال فعالیت می‌کنیم. امسال به دلیل عدم تخصیص ارز برخی کارخانجات تولیدی مانند شرکت «بهداشت کار» در آستانه ورشکستگی قرار دارند و ماه آینده این کارخانه از مدار تولید خارج می‌شود.



هانی تحویل‌زاده بیان کرد: این کارخانه در ماه یک میلیون و ۷۰۰هزار عدد قوطی شیرخشک تولید می‌کند که در صورت تعطیلی، قطعاً در بازار شاهد کمبود ۲۰درصدی دوباره شیرخشک خواهیم بود.

وی ادامه داد: همچنین کارخانه "نیکسان سلامت بهبود" با سابقه ۱۰ساله در تولید شیرخشک داخلی و با ظرفیت ۱۰میلیون عدد قوطی شیرخشک، به دلیل عدم تخصیص ارز شهریور سال جاری تعطیل شد.

رئیس انجمن شیرخشک کشور تصریح کرد: تنها جواب سازمان غذا و دارو به تولیدکنندگان شیرخشک این است که باید با همان ارز تخصیصی سال گذشته تولید کنید و چون ارز‌های سال گذشته را به خرید مواد اولیه اختصاص ندادید امسال ارز برای تولید شیرخشک تعلق نخواهد گرفت. این اتهام را تکذیب می‌کنم و تمامی ارز‌های تخصیصی صرف خرید مواد اولیه شیر خشک شده است.

تحویل زاده بیان کرد: سازمان غذا و دارو به بهانه رفع نیاز بازار، با واردات ۴میلیون عدد قوطی شیرخشک ضربه مهلکی به تولیدکنندگان وارد کرده است، ارزبری شیر خشک‌های وارداتی سه برابر تولیدات داخلی است و ارزی که باید به تولیدکنندگان می‌داد را صرف واردات بی‌کیفیت و نامعتبرکرده است.

وی ادامه داد: طبق آمار سال گذشته نیاز واقعی کشور به شیر خشک، ۶۱میلیون عدد قوطی شیرخشک در سال است که با تعطیلی این دو کارخانه در پی سیاست‌های نادرست سازمان غذا و دارو، ۳۴میلیون عدد قوطی شیرخشک در سال از بازار کسر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->